best rabbit vibrator for sale good vibrators for women Sex toys for men adult sex toys online sex shops near me and you best rabbit vibrator for sale best rabbit vibrator for sale good vibrators for women good vibrators for women best rabbit vibrator for sale good vibrators for women best rabbit vibrator for sale strap on female toys small strap on strap on handcuffs sex strap on vibrators for women adult shop online good Vibrators vibrators for women
Viljan peittaus

Suoritan viljojen peittausta Jussi 2000 tarkkuusnestepeittaimella. Peittain levittää siemenet pyöreän kartion avulla noin 1,2metriä leveäksi ohueksi jyvänauhaksi, jonka keskelle asennettu lautassuutin sumuttaa nesteen tasaisesti alaspäin valuviin jyviin. Peittaimen jälkeen jyvät menevät vielä sekoitusruuvin kautta säkkiin tai kärrille.

 

Keväällä 2023 peittausaineena käytetään Celest Trioa, joka soveltuu kaikille viljoille. Peittaus parantaa itävyyttä ja suojaa viljanorasta korrenkasvuvaiheelle asti. Myöhemmin kasvustoon tulevat taudit torjutaan kasvustoruiskutuksilla. Myöhästyttää orastumista 1-2vrk.

 

Myös keväällä 2023 on saatavilla siementen hivenpeittausta. Hivenpeittausaineena käytän Yara Vita Starphos MnP:ta. Se sisältää fosforia 41g/l ja mangaania 93g/l. Käyttömäärä peittauksessa on 3litraa/1000kg siemeniä. Annostelun hoitaa erillinen pumppu. Keväällä kun maa on yleensä viileä ei juuristo saa kunnolla otettua fosforia ja mangaania maasta, niin hivenpeittauksen ansiosta kasvi saa heti alkuvaiheessa ravinteet siemenen pinnasta, jolloin juuristolla on aikaa kehittyä niin, että se alkaa hyödyntämään kylvölannoitusta. Hivenpeittaus voi tehdä siemenistä hieman nihkeitä valumaan kylvökoneessa, joka kannattaa huomioida ainakin kauran osalta. Juoksevuutta voi yrittää parantaa Agro Graphite Universal jauheella joka annostellaan suoraan kylvökoneeseen.

 

 

Viljat voidaan peitata suoraan asiakkaan kärreille, tai säkkeihin. Sorsanmaatilalta on mahdollisuus ostaa  suursäkkejä. Säkit on varustettu 1 nostolenkillä ja tyhjennyssukalla, eli ne voidaan käyttää uudestaan. Säkin tilavuus on noin 1m3.

Hinnasto alv.0%: (päivitetty 26.1.2023)

Peittaus kärrille                           50€/tn (Sisältää peittausaineen Celest Trio 150ml/100kg siementä)

Hivenpeittaus                              20€/tn (Sisältää Starphos MnP 300ml/100kg siementä)

Pelkkä hivenpeittaus                    25€/tn (Sisältää Starphos MnP 300ml/100kg siementä)

Siem. säkitys suursäkkiin              6€/tn

Suursäkki                                   10€/kpl

 

 

Eero 0400-657270

PeittainSäkitystä Small